Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Wijn van de Week: Domaine des Duc | Beaujolais-Villages | Beaujolais | Frankrijk | 2020
2020-11-19

Wijn van de Week! Het is de 3e donderdag van november! Dat betekent dat wij zoals elk jaar aandacht besteden aan Beaujolais Nouveau.

De Beaujolais-Villages Nouveau, 2020 is een verfijnde donkerrode Beaujolais met een geweldige concentratie. Zachte tannines, charmant met zwart fruit. Zo wordt de verfijnde Beaujolais het best omschreven.

De Beaujolais- Villages Nouveau, 2020 is geproduceerd door het wijnhuis Domaine des Duc dat al jaren wijngaarden bezit in de beste delen van de Franse wijngaarden. Dit stelt het wijnhuis Domaine des Duc in staat om karaktervolle wijnen te maken. Wijnhuis Domaine des Duc is het ook dit jaar weer gelukt om de Beaujolais- Villages Nouveau, 2020 een heerlijke verfijnde smaak te geven die zoals jaarlijks weer vrij wordt gegeven op de derde donderdag van november. Elk jaar weer een speciaal moment. De Beaujolais-Villages Nouveau is een heerlijke elegante, jonge rode wijn. De wijn vertoont herkenbare smaakaroma's van rood fruit waaronder kers en framboos. De wijn wordt licht gekoeld gedronken op ongeveer 15°C en kan het beste binnen een jaar na de oogst worden geconsumeerd.

2023® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency