Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Wijn van de Week:
2018-06-22
De zomer zit aankomend weekend even in een dip. Met deze superzonnige rode wijn uit de Dão slepen we je door dit dal heen!
Caminhos Cruzados is een familiebedrijf met een moderne visie. Het bedrijf is gericht op het produceren van kwaliteitswijnen met traditionele druiven uit de Regio Dão. Het familiebedrijf, de wijngaard en de wijkmakerij, bevindt zich in het gebied Dão, in de regio Beira Alta in het noorden van het centrum van Portugal. De regio Dão is door de bergen van Caramulo, Montemuro, Buçaco en Estrela beschermd tegen de wind. Deze geografische omstandigheden zijn uitstekend voor de productie van wijnen.De wijngaarden in deze regio zijn gelegen, op een hoogte tussen de 400 en 700 meter, in de hooglanden van leisteen en granieten bodem. Dit resulteert in een productie van volle wijnen die lang bewaard kunnen worden.
De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de productie van kwaliteitswijnen waarin traditie samen komt met innovatie om de differentiële vraag van de markt te beantwoorden. Zij hebben dit bewezen door de vele prijzen en de hoge cijfers die door bekende vakbladen zijn toegekend. Bovendien is Caminhos Cruzados in 2015 tot de ‘Beste Jonge Producent’ uit Portugal verkozen.
Terras De Santar Reserva heeft een robijnrode kleur en een elegante smaak met fijne aroma's. De smaak in de mond wordt gekenmerkt door de complexiteit van fruitige aroma's met een elegante frisse afdronk. De druiven zijn handgeplukt in dozen van 15 kg, waarna deze wijn twaalf maanden in gebruikte Franse eiken vaten heeft gerijpt. Als aperitief, bij vleesgerechten, kazen en barbecuegerechten.
Kom ‘m lekker proeven dit weekend!
Dit weekend geven we op Terras de Santar 10% korting. 
Deze actie geldt tot 24/06/2018.

 
2022® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency