Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Wijn van de Week! Château les Crostes | Rosé | Provence
2021-04-15
Wijn van de Week! Château les Crostes Rosé is tijdens onze Top Rosé Proeverij aanstaande vrijdag het openingsnummer van de avond. 

Ooit was dit ver voor onze Vughtse Wijnkoperij-tijd (in 1999!) een van de eerste wijnmakers die we bezochten! Nog steeds een van de favoriete rosé-wijnen!

Chateau Les Crostes bevindt zich de  plaats Lorgues in de centrale VAR. Sinds 1986 wordt op ruim 50 hectare kalk- en stenenrijke grond wijnen verbouwd en in een ultra moderne wijnkelder verwerkt. De druiven worden met de hand geplukt in kleine kratjes. Chateau Crostes maakt hoge kwaliteit wijnen en is beroemd om zijn prachtige Provence Rosé die zich kan meten met de top rosé wijnen uit de Provence. Het chateau groeit in naam en faam door de huidige eigenaar en managing director de prins van Luxemburg, Prins Felix.

Briljant licht zalmroze van kleur. Geurige neus met veldbloemen en pompelmoes. De smaak is vief en zeer fruitig, met iets van bosaardbei en frambozen. Elegante, gastronomische rosé met veel smaak en een lange mild-kruidige afdronk.

Tot en met woensdag 21 april 10% korting!
 
2022® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency