Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Wijn van de Week! Laurent Miquel | Cazal Viel Vielles Vignes | AOC Saint Chinian | 2017
2022-11-03

Wijn van de Week! Aankomende zaterdag laten wij je 10 rode wijnen onder de 10 € proeven. Deze Cazal Viel Vielles Vignes is nu op zijn allermooist! En dus bieden wij je een super mooie net-onder-de-10 prijs voor deze topwijn.

Het geheim van deze blend van Syrah, Grenache, Mouvèdre & Cinsaultzit ’m in de zeer oude stokken en de handgeplukteen streng geselecteerde oogst. 55% houtlagering in Franse en Amerikaanse eiken vaten. 
Dat geeft een diepe granaatrode kleur, met paarse schijn. Complexe fruitige neus en kruidige tonen van zwarte peper en kruidnagel. Rijke, volle aanzet met rijpe tannines en een fluwelige, lange afdronk. Een wijn voor de echte liefhebber. Heerlijk bij gegrild rood vlees, vlees van de grill, wild en rijpe, romige kazen.

Het huis Laurent Miquel heeft een vaste plek bij de Vughtse Wijnkoperij. We hebben al een paar mooie ontmoetingen met Laurent Miquel kunnen hebben. Zo was Neasa Miquel in mei 2017 bij de Vughtse Wijnkoperij met een geweldig mooie Masterclass over het huis. In juli 2017 en opnieuw in juni 2019 bezochten wij zelf Laurent Miquelin de Languedoc en waren we een paar dagen te gast bij de familie. Wat een fijne gastvrijheid hebben we genoten!

Laurent Miquel is voor al zijn wijnen HVE gecertificeerd. Op initiatief van de regering in Frankrijk is een alternatief certificeringssysteem voor biologisch ontwikkeld, Haute Valeur Environnementale (HVE) genaamd. Voor het certificaat gelden prestatieverplichtingen, gemeten aan de hand van milieuprestatie-indicatoren. De bedrijven die het HVE label dragen worden iedere achttien maanden gecontroleerd.

Tot en met woensdag 9 november betaal je geen 11,95 maar 9,99 voor deze favoriet.

2022® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency