Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Start 18 februari 2021: Dé Beginnerscursus van de Vughtse Wijnkoperij!
2021-02-18
Voor elke wijnliefhebber een must: echt een basiscurus. We hebben 'm in 2016 voor het eerst gedaan en op verzoek in 2019. Dus in 2021 gaan we de 2.0 versie voor je organiseren! 'Wat heb ik in mijn glas?' leert je in 3 donderdagavonden de kneepjes van het proeven. Het gaat er ons vooral om dat je beter leert aan te geven wat jij lekker vindt in een bepaalde wijn. We bieden je in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers de achtergronden van het wijnmaken en natuurlijk wordt er veel geproefd. Het proeven is gericht op herkennen en benoemen van diverse aspecten in de wijn. 

Mbt de ontwikkelingen rond Covid volgen wij de regels zoals deze voor de horeca gelden. Op dit moment betekent dat, dat geen proeverijen en cursussen in onze winkel kunnen organiseren. 
Inmiddels hebben wij goede ervaringen opgedaan met online proeverijen en cursussen. Tot de horeca weer open gaat, zullen we graag online activiteiten voor je organiseren! Hoe werkt het: wij maken een pakketje voor je klaar met de wijnen, bijpassende hapjes, cursusmateriaal. Je kunt dat op de dag van de cursus of proeverij ophalen; binnen de regio bezorgen we het ook bij je. Op de avond log je in op de meeting waarvoor je een uitnodiging hebt ontvangen en gaan we van start!

De cursus kost 150 euro, inclusief het cursusmateriaal en de plm 12 wijnen (en bijpassende hapjes) die we per avond schenken. Cursusdata: 18/2, 25/2 en 4/3.
Inschrijven kan via een mail aan info@vughtsewijnkoperij.nl .
2023® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency