Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Start 17 én 18 maart: La Bella Italia
2021-03-18
Wegens grote belangstelling hebben we de groep deelnemers aan La Bella Italia in 2 gesplitst. Voor start op woensdag 17 maart zijn nog een paar plekjes vrij!

Al 5 maal eerder organiseerden wij deze cursus. Op verzoek van klanten doen we 'm dit voorjaar nog een keer! Tijdens deze cursus reizen we in 3 donderdagavonden door het geweldige wijnland Italië. Een heel breed en aantrekkelijk wijnland! Honderden unieke druivenrassen worden hier gebruikt. Van de frisse wijnen uit Alto Adige tot de zomerzwoele wijnen uit Puglia, we lopen alle wijngebieden door. We lichten een aantal specifieke bereidingswijzen uit zoals die van de Amarone en staan natuurlijk stil bij wijn/spijs! Per avond proeven we ca.12 wijnen uit verschillende prijsklassen en combineren daar hapjes bij.

Mbt de ontwikkelingen rond Covid volgen wij de regels zoals deze voor de horeca gelden. Op dit moment betekent dat, dat geen proeverijen en cursussen in onze winkel kunnen organiseren. 
Inmiddels hebben wij goede ervaringen opgedaan met online proeverijen en cursussen. Tot de horeca weer open gaat, zullen we graag online activiteiten voor je organiseren! Hoe werkt het: wij maken een pakketje voor je klaar met de wijnen, bijpassende hapjes, cursusmateriaal. Je kunt dat op de dag van de cursus of proeverij ophalen; binnen de regio bezorgen we het ook bij je. Op de avond log je in op de meeting waarvoor je een uitnodiging hebt ontvangen en gaan we van start!

Data: 18 en 25 maart, 1 april; de kosten bedragen 150 euro per persoon voor 3 avonden. Inschrijven kan via een mail aan info@vughtsewijnkoperij.nl .
2023® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency