Proeven en benoemen wat je proeft – dát staat centraal in de zesde editie van deze cursus, die plaatsvindt op drie avonden. Tijdens deze cursus leert Jennifer je de fijne kneepjes van het proeven aan de hand van een proefformulier. Zij laat je kennismaken met zuren, tannines en suikers, maar ook hoe je kunt herkennen of een wijn houtlagering heeft ondergaan. Daarnaast neemt ze je tijdens deze avonden mee in het combineren van wijn en spijs. Alle kennis die Jennifer heeft opgedaan over wijn en spijs aan de Academie voor Gastronomie deelt zij met jullie deze avonden. Samen proeven en met alle aandacht focussen op de smaakbeleving maken dit gegarandeerd leerzame avonden!
De cursus kost €175,-, inclusief cursusmateriaal en circa acht wijnen (met bijpassende hapjes) per avond.
De cursus vindt plaats in ons eigen proeflokaal op woensdagavonden van 19:30 tot 22:30 uur. Cursusdata: 5, 12 en 19 februari.
Inschrijven kan via een e-mail naar info@vughtsewijnkoperij.nl of in onze winkel.