Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Start donderdag 3 februari: Van Biologisch tot Natuurwijn, van Vegan tot CO2 neutraal
2022-02-03
De klimaatverandering is juist ook in de wijnbouw merkbaar. Conventionele wijnbouw is een monocultuur en daarmee heeft de wijnbouw ook een opdracht zich aan te passen. Aan te passen in de zin van voortbestaan onder andere klimaatopmstandigheden, maar ook in de zin van meer duurzaam te werken.
In deze cursus van 3 avonden neem Naomi je mee in de verschillende aspecten van klimaatverandering binnen de wijnbouw. We zetten de biologische, biodynamische en natuurlijke manier van wijnmaken naast elkaar en besteden ook aandacht aan vegan en CO2 neutraal. Uiteraard gaan we veel proeven van wijnen met deze uiteenlopende claims en certificeringen. 
Superinteressant!!
De cursus kost 165 euro, inclusief het cursusmateriaal en de plm 12 wijnen (en bijpassende hapjes) die we per avond schenken. Aantal deelnemers maximaal 12.
De cursus wordt in ons eigen Proeflokaal georganiseerd op donderdagavonden van 19:00 tot 22:00 uur. Cursusdata: 3/2, 10/2, 17/2.
Inschrijven kan via een mail aan info@vughtsewijnkoperij.nl .
2024® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency