Start woensdag 27 maart: Onze nieuwe wijn & kaas cursus
2024-03-27
Gek op wijn maar misschien wel net zo gek op kaas. Jennifer organiseerde in 2021 samen met William van Hest van Fromagerie Guillaume een hele gave kaas masterclass. Hierover kregen we veel lovende reacties en dat smaakte naar meer! Vandaag de dag proeven Jennifer en William nog veel samen en heeft Jennifer op horeca scholen al verschillende kaas masterclasses mogen geven. Daarom kan het ook niet anders dat ze heel graag onze klanten bij de Vughtse Wijnkoperij meeneemt in de wereld van kaas en wijn. In 3 avonden leer je meer over de achtergronden van kazen zoals bijvoorbeeld het kaasproces en de diverse kaas culturen die er zijn, het snijden en serveren van kaas, het samenstellen en opbouwen van een kaas plateau voor thuis en uiteraard hoe je nou het beste wijnen combineert met al die diverse kazen.
Het beloven 3 hele toegankelijke, leerzame en gastronomische avonden te worden.
De cursus kost 225 euro, inclusief het cursusmateriaal en de plm 6 diverse kazen per avond die we proeven en 8 a 10 wijnen die we per avond schenken.
De cursus wordt in ons eigen Proeflokaal georganiseerd op woensdagavonden van 19:30 tot 22.30 uur. Cursusdata: 27 maart - 3&10 april.
Inschrijven kan via een mail aan info@vughtsewijnkoperij.nl en in onze winkel.