Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Zaterdag 7 december: Quinta Vale D. Maria van Cristiano van Zeller op onze Proeftafel!
2019-12-07
Zaterdagmiddag 7 december hebben wij een geweldig mooie selectie voor je op onze Proeftafel!
De familie van Cristiano van Zeller is sinds 1620 al in de Douro Vallei om unieke wijnen en Ports te produceren. De Quinta is gelegen in het hart van de Douro-regio, langs de Rio Torto Vallei. Het huis is één van de Douro Boys.
De Douro Boys is een groep van vijf wijndomeinen: Quinta do Vallado, Niepoort, Quinta do Crasto, Quinta Vale D. Maria en Quinta do Vale Meão. De Douro Boys hebben zichzelf een duidelijk doel gesteld: de droge wijnen van de Douro in staat stellen een mate van herkenning te bereiken die past bij hun inherente kwaliteit, en ze op gelijke voet te stellen met de Ports. 
Op het domein van Quinta Vale D. Maria zijn 45 hectaren wijnstokken met 41 verschillende druivensoorten geplant, op een ligging van zuid, zuidoosten, zuidwesten, oost en west op een extreem steile hellingen. De wijnstokken variëren van minimaal 12 jaar tot wel 110 jaar oud. Hoewel Quinta Vale Dona Maria het kleinste landgoed is in de groep van de Douro Boys, zijn hun wijnen te vinden in de beste restaurants en wijnbars over de hele wereld. En dus ook bij de Vughtse Wijnkoperij!
Zaterdagmiddag is onze importeur aanwezig om de wijnen toe te lichten. Hij is een enthousiast verteller!
We hebben die middag ook een mooie aanbieding voor je.
Je hoeft je voor deze activiteit niet in te schrijven. Kom gewoon gezellig langs tussen 14:00 en 17:00 uur!
 
2024® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency