Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
De nieuwe Alcoholwet gaat in per 1 juli aanstaande!
2021-06-23
Per 1 juli gaat de nieuwe Alcoholwet in, deze vervangt de huidige Drank- en Horeca wet. Een belangrijk deel van deze wet betreft de leveringen aan huis en verzendingen van wijncadeau's uit naam van onze klanten.
Wij moeten ons vanaf 1 juli er zeker van stellen, dat de koper of cadeaugever 18+ is; bij bezorging moeten wij controleren of de ontvanger 18+ is. Afleveren bij de buren of in de tuin zetten, als je niet thuis bent, is ook niet meer toegestaan.
Kortom, bij bestellingen zullen we eerst met je schakelen over de bestelling en het aflevermoment. Dat doen we graag, temeer ook omdat de komende jaren met de verbouwingen in ons centrum, het aan huis leveren alleen maar belangrijker gaat worden!
Stuur je een pakket naar een adres buiten onze regio, dan zal de check bij afleveren door de vervoerder worden gedaan. Bezorgen wordt daarmee iets duurder. Ook hier geldt: een pakket mag niet meer bij de buren worden bezorgd. Postverzendingen zullen derhalve vaker naar een afhaalpunt worden gebracht. Wij houden dat voor je in de gaten, zodat je de ontvanger in dat geval kunt waarschuwen; we weten maar al te goed dat berichtjes van de postbode vaak niet gevonden worden!
 
2024® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency