Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
De Vughtse Wijnkoperij in actie met Rotary Vught!
2017-09-02
Op 30 september organiseert Rotaryclub Vught een Italiaanse avond Musica, Amore & Vino met finalisten van het Internationaal Vocalisten Concours. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via Theater de Speeldoos.
Van 9 t/m 16 september staat ‘s-Hertogenbosch weer in het teken van het wereldberoemde Internationaal Vocalisten Concours. Op 30 september treden tijdens een sponsoravond van de Rotary Vught in Theater de Speeldoos enkele IVC finalisten op, een unieke gelegenheid te luisteren naar dit internationaal jong toptalent. Met als thema Musica, Amore & Vino brengen zij deze avond de mooiste Italiaanse aria’s ten gehore, begeleid door piano. Presentator Gregor Bak zorgt voor de algehele omlijsting van het concert. Kaarten à € 30,- zijn verkrijgbaar via de kassa van Theater de Speeldoos.
Na afloop van de voorstelling organiseert Rotaryclub Vught, samen met de Vughtse Wijnkoperij, een proeverij van Italiaanse wijnen in de foyer van Theater de Speeldoos. Om van de heerlijke wijnen uit Italië te kunnen genieten kan die avond een strippenkaart worden gekocht van € 15,-.
Aan deze sponsoravond van de Rotary Vught is een goed doel verbonden. De opbrengst van de avond komt ten goede aan MusiCare, een Vughtse organisatie voor muziekles en persoonlijke ontwikkeling, onder andere gericht op kinderen met een beperking of extra hulpvraag. Rotary Vught wil het voor MusiCare mogelijk maken in de kerstvakantie 2017/2018 een vijfdaags muziekkamp te realiseren op Fort Isabella voor een groep van 20 kinderen uit haar doelgroep.

 
2020® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency