Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Nieuw bij de Vughtse Wijnkoperij!
2022-01-05
Nieuw bij de Vughtse Wijnkoperij!
We wensen je een heel mooi, vrolijk en gezond 2022. Januari is de tijd van nieuwe plannen, ambities en een gezonde levensstijl. Daarom de komende weken aandacht voor ons NoLo assortiment, heerlijke producten zonder of met slechts weinig alcohol. Ook plannen we een superleuke online tasting op donderdag 13 januari met verrassende alternatieven voor ons normale (heerlijke) glas wijn.
Deze Apfel Cidre Light van Van Nahmen met 2% alcohol wordt gemaakt van traditionele appelsoorten, die zachtjes worden geperst. Om een optimale smaak te bereiken worden alleen laat geoogste en volledig rijpe appels gebruikt. Alleen hierdoor kan het fruitige aroma en de verfrissende smaak gegarandeerd worden. Volaromatisch boeket van zoete, rijpe rode appels, jasmijn, mandarijnschil, citroenmelisse en een vleugje acaciahoning. Mild zoet en volfris van smaak, fijn mousserend, met een aangenaam droge afdronk die wordt gekenmerkt door rijpe fruitaroma’s, citrusschil en honingtonen.
Deze laag alcoholische cider past prima bij een zomerse koffietafel met fruitcake, of bij milde geitekaas en niet te rijpe Camembert of Brie. Ook heerlijk bij mildzoete fruitdesserts of bij sorbetijs.
2023® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency