Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Nieuw bij de Vughtse Wijnkoperij: 
Château d’Esclans 
The Palm by Whispering Angel 
 Côtes de Provence | Frankrijk
2021-06-01

Nieuw bij de Vughtse Wijnkoperij! De eerste zomerse dag van het jaar is een feit. 25 graden op de teller en heel veel zon vraagt om een verfrissende rosé. The Palm is een rosé gemaakt door het huis van Whispering Angel.

Sacha Lichine streek in 2006 neer in La Motte-en-Provence en kocht van een Zweedse familie Château d’Esclans. Hij heeft maar één doel en dat is de beste rosé van de wereld maken en dat gaat hem goed af. Om deze ambitie waar te maken liet hij de vinificatie over aan Patrick Léon en zijn zoon Bertrand. Patrick heeft 23 jaar lang de wijnen Mouton Rothschild gemaakt.

De Whispering Angel is internationaal gezien een van de meest populaire rosé's en naast de cult rosé de Garrus de wijn waarmee Chateau d'Esclans wereldfaam heeft vergaard. De Palm by Whispering Angel is een nieuwe rosé Gemaakt van Grenache, Cinsault en Carignan is deze authentieke rosé uit de Provence een speels, trendy, energiek 'zusje' van Whispering Angel. De Palm is zowel van binnen als van buiten expressief, omdat hij een geweldige aromatische frisheid in de neus vertoont, gevolgd door meer subtiele, fruitige tonen in de mond. Het kleurrijke en speelse label wordt "bijna net zo perfect als de rosé zelf" genoemd. 

2024® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency