Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Nieuw bij de Vughtse Wijnkoperij: Terroir kist met single vineyards van Salentein!
2022-09-27
Bodegas Salentein is opgericht door de Nederlandse zakenman en visionair Mijndert Pon. Het project Bodegas Salentein startte in 1997, de bouw van de bodega werd in 1999 voltooid. De wijngaarden van Salentein kennen echter een veel langere geschiedenis.

Wij ontvangen eenmalig maar 12 kisten van de 200 kisten die door heel Nederland verdeeld worden. Het is daarom een bijzonder geschenk of collectors item.

In onze winkel heeft het wijnhuis Salentein een mooie plek en voeren we diverse series. We ‘hebben ook wel het een en ander met het huis. In 2019 heeft Dennis een bezoek gebracht aan het huis en de wijngaarden in Argentinië. Naomi op haar beurt deed dat in 2016. De mate van toewijding en verfijning hebben veel indruk op ons gemaakt.

Met trots presenteren we een nieuwe variant in de vorm van een speciale houten kist met daarin drie Single Vineyard Malbecs van verschillende terroirs allen uit 2016:
1x Single Vineyard ‘El Tomillo Malbec Paraje Altamira GI
1x Single Vineyard ‘Los Cerezos’ Malbec Gualtallary GI
1x Single Vineyard ‘Los Jabalies’ Malbec San Pablo GI
Lees de verhalen en verschillen over deze mooie wijnen op onze website!

De Uco Valley heeft de afgelopen 20 jaar ongekende investeringen gezien. Wijntoerisme wordt een van de belangrijkste industrieën in de regio. Het spectaculaire landschap en de ultramoderne wijnbereidingsfaciliteiten hebben ertoe geleid dat sommigen de regio benoemen als de Argentijnse equivalent van de Napa-vallei in Californië
2023® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency