Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Nieuw bij de Vughtse Wijnkoperij: Voorverkoop Taylor’s Golden Age 50 Year Very Old Tawny
2022-05-10
In navolging op de exclusieve single harvest tawny port serie, introduceert Taylor’s dit jaar de ‘Golden Age 50 Year Very Old Tawny

De Taylor’s Golden Age 50 Year Very Old Tawny is een speciale verzamelaarseditie van port die vijf decennia lang in eikenhouten vaten heeft gerijpt en in zeer beperkte oplage wordt uitgebracht.

Bij de Vughtse Wijnkoperij hebben wij een hele kleine oplage mogen bemachtigen. Jullie kunnen deze port én primeur bij ons kopen!
Eind juni komt deze port bij ons binnen en je kunt hem nu al bestellen voor een scherpere prijs.

Deze 50 jaar oude Tawny is afkomstig uit de landinwaartse gebieden van de Douro-vallei, het traditionele herkomstgebied van port met de beste wijngaarden. Voorafgaand aan het mengen, hebben de individuele wijnen een halve eeuw in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten gerijpt.

Na 50 jaar rijping, bereikt deze uitzonderlijke wijn zijn ‘Golden Age’. Op dit punt is de wijn perfect in evenwicht, met een magische complexiteit en een verleidelijke zachtheid en concentratie.

Bij de Vughtse Wijnkoperij krijgen we geregeld vraag naar speciale cadeaus voor een jubilieum, mijlpaal of bijzondere leeftijd te vieren. Taylor’s Golden Age Very Old Tawny is de perfecte wijn om een halve eeuw mee te herdenken. Of het nu gaat om een 50-jarig jubileum of een mijlpaal van vijf decennia.

In de neus zijn de aroma’s elegant, rijk en zeer delicaat. Denk aan tonen van rum en rozijnen, kruidnagel, nootmuskaat en gebarsten zwarte peper. Pruimen, kweepeer en abrikoos springen uit in de mond terwijl de zeste van citroen en sinaasappel zorgen voor een frisse ondersteuning om de rijkdom van de wijn in balans te brengen.

Zeer speciaal en gelimiteerd!
2024® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency