Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Nieuw: De Kerst-Uitprobeer-Box van de Vughtse Wijnkoperij!
2022-11-25
Kerst staat weer voor de deur en wat wij zo leuk vinden aan deze mooie tijd is dat onze klanten met hele menu’s en gerechten naar de winkel komen om een bijpassende wijn uit te zoeken.
Om je goed voorbereid de kerst in te laten gaan, willen we jullie graag de mogelijkheid bieden om verschillende Kerst-Uitprobeer-Boxen bij ons te bestellen!

Omdat we merken dat de meeste mensen pas in december over het kerstmenu gaan nadenken, bieden wij je in december een extra gelegenheid om de Kerst-Uitprobeer-Box te bestellen. Als je uiterlijk donderdag 8 december je Box bestelt, kun jij de Box op 9 of 10 december ophalen en naar hartelust experimenteren!

In de Klassieke Box combineren we 6 klassieke wijnen met klassieke kerst gerechten. De meer eigentijdse box bevat 6 verrassende en soms eigenwijze wijnen die mooi combineren met de keuken van nu. 

In een gerecht is naast het hoofdbestandsdeel vega, vis of vlees ook de saus en/of groenten heel belangrijk. Vraag ons gerust om hulp als je ergens over twijfelt! Wij hebben een ‘6 gangen’ menu voorbereid met dus ook opbouwende wijnen welke we combineren met verschillende opties gerechten. 

We vullen proefflessen met 0,2L voor jullie af zodat je vóór de kerst al je wijnen kan proeven en uitkiezen bij je gerechten! Of zelfs dus voor de liefhebbers proef koken met deze wijnen!

Wij geven je ook een hand-out mee hoe je wijn/spijs nu het beste kan combineren.

Daarna kun je de wijnen bij ons bestellen en zetten wij ze ruim op tijd voor Kerst voor je klaar! Nu ook te bestellen op onze webshop onder kerstklassiek en kersteigentijds. 

Als je gaat bestellen willen we graag van je weten voor welke box je kiest!  
2024® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency