Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
We willen je zo veilig mogelijk laten winkelen bij de Vughtse Wijnkoperij!
2020-03-24
De recente berichtgeving rond het Coronavirus heeft nogmaals duidelijk gemaakt dat we ons nog een lange tijd aan de maatregelen vanuit de overheid zullen gaan houden.
We zijn heel dankbaar, dat we nog open mogen blijven en doen er alles aan om het winkelen bij ons voor onze klanten en onszelf zo veilig mogelijk te houden.
In onze winkel hebben wij de beschikking over genoeg ruimte, maar toch hebben wij op onze deur aangegeven dat er maximaal 5 bezoekers tegelijk in de winkel kunnen zijn. Met uiteraard het verzoek echt de afstand van 1,5 meter te respecteren.
We merken dat veel mensen inmiddels hun bestellingen online doen. We hebben nog even de mogelijkheden voor je op een rij gezet.
Je kunt in de winkel uiteraard terecht tijdens onze gebruikelijke openingstijden, maar we hebben ook een online winkel, die hetzelfde assortiment kent als ons winkelpand aan de Koestraat. Je bestelt dan online en wij bezorgen de wijn tot aan je voordeur.
Zoals je van ons gewend bent, kun je altijd bij ons terecht voor advies via telefoon (0736562455 | 0622695190) of via een mail aan info@vughtsewijnkoperij.nl. 
Stuur ook gerust een Whatsappbericht!
We berekenen vanaf heden in de regio Vught en omstreken geen bezorgkosten!
Je kunt ons ook vragen om de wijnen op een afgesproken tijdstip voor onze winkeldeur te plaatsen. Dan kun je de wijnen zelf in de auto zetten, zonder dat je in de winkel hoeft te zijn. Wij doen dat ook graag voor je.
Het spreekt voor zich, hoe jammer we dat ook vinden, dat alle proeverijen en cursusavonden voorlopig stil liggen. Dit pakken we weer op als we weer in rustiger vaarwater komen. 
We hebben wel onze gebruikelijke aanbiedingen en wijnen van de week. Op verzoek laten we je graag het een en ander proeven.
 
2020® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency