Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Uitgebreid Port proeven bij Graham's Port, augustus 2017
Een gezinsvakantie in Portugal bracht ons in Porto. En zo kwamen we vanzelf bij Graham's. Alle Graham’s Port wordt gerijpt in de Port Lodge in Vila Nova de Gaia. Door de ligging aan de monding van de rivier de Douro en de koeling door de invloed van de Atlantische Oceaan is de lodge cruciaal voor de langzame en evenwichtige ontwikkeling van Graham’s Ports. 
Fijn om al die kelderruimtes eens te zien, waar al die flessen in onze winkel toch vandaan komen! Toch nog weer een gedetailleerder verhaal ten opzichte van wat je bij de inkoop of je opleiding mee krijgt.
En het allerfijnste: in alle rust de verschillende Port soorten naast elkaar proeven en vergelijken. Dat deden we in de Vintage Room, waar je je voelt alsof je in een mooie oude bibliotheek bent. Als je bij de tawny ports van 10 naar 20 naar 30 naar 40 gaat, dan proef je hoe het accent verschuift van heerlijke fruitaroma's naar aardse en gerijpte tonen. Bij de 20 Years ligt naar mijn gevoel echt een omslag punt!
Alle Graham’s Port wordt gerijpt in de Port Lodge in Vila Nova de Gaia. Door de ligging aan de monding van de rivier de Douro en de koeling door de invloed van de Atlantische Oceaan is de lodge cruciaal voor de langzame en evenwichtige ontwikkeling van Graham’s Ports. 
Als je vanaf één van de terrasjes in Porto s'avonds naar de overkant kijkt, zie je alle portmerken in reclame verlichting. Fijn uitzicht is dat! 
 
2017-08-09
2022® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency