Onze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren
Cookies accepteren
Wijn van de Week: La Baume Rosé | Languedoc | Frankrijk | 2020
2021-05-13
Met deze nieuwe Rosé van La Baume breekt de zon door in je glas! La Baume is een heel constante factor in onze winkel, met heel veel fans. Logisch vinden wij: La Baume geeft veel kwaliteit voor een goede prijs. Met deze nieuwe rosé hebben we dan ook echt echt een aanwinst!

De opvallende fles met glazen dop alleen al is een lust voor het oog. En wacht maar tot je de fles hebt geopend, dan zullen al je zintuigen geprikkeld worden! De wijn heeft een prachtige elegante roze kleur. Al bij het openen van de fles komen de heerlijke geuren van perzik en zwarte bessen met hints van citrusfruit je tegemoet. De smaak is vol en fruitig en heerlijk verfrissend. Hij is perfect in balans en heeft een lange afdronk. La Baume Rosé is een heerlijke traktatie gedurende de mooiste dagen van het jaar!

Deze Languedoc rosé is gemaakt met de druivenrassen Grenache, Cinsault en Syrah, die in deze regio het beste tot hun recht komen. De druiven worden in de nacht bij de koudste temperatuur geoogst. Vervolgens vindt er vinificatie in RVS plaats. De druiven worden zeer zorgvuldig geperst en rijpen ongeveer een maand op de schil bij een zeer lage temperatuur. Hieraan heeft La Baume Rosé zijn heerlijke frisse, volle en fruitige karakter te danken!

Tot en met woensdag 19 mei kun je met 10% korting kennismaken met deze wijn!
2022® Vughtse Wijnkoperij | Website by Influid Digital Creative Agency